Кадър: Нова ТвДве момчета, които са помагали на полицията по време

...
Кадър: Нова ТвДве момчета, които са помагали на полицията по време
Коментари Харесай

Чудовището от Сотиря Мартин крещял при акцията: Ще ме хванете, ама знаете ли кога

Кадър: Нова Тв

Две момчета, които са помагали на полицията по време на гражданския арест, разказаха какво знаят за хипотетичния палач на 7-годишното момиче в Сотиря.

,,Аз, Андон, две момчета и едно момиче тръгнахме да го търсим нагоре по реката. Стигнахме до третата бара. На връщане видяхме две коли на „ Гранична полиция ”. След секунди чухме по какъв начин един от органите на реда сподели: ``Стой, не мърдай!`` Започнахме да го преследваме по черния път``, описа 19-годишният Тихомир пред Нова телевизия.

,,Полицаите ни споделиха, в случай че го забележим да сигнализираме незабавно и да го подгоним. Той мина около мен и го замерих с едно дърво. Не можах да го улуча. Взех един камък и съумях да го уцеля. Всички служители на реда потеглиха след него.

Органите на реда стреляха нагоре във въздуха и мисля, че веднъж го простреляха. Той се скри в една изоставена къща. Органите на реда влязоха и го заловиха``, уточни още 14-годишният Андон. Той показа, че през годините двамата са имали дрязги.

За случилото се ни описа и доброволецът Габриела Иванова, която също взела участие в акцията. 

,,Едно момче беше на пръст разстояние от него. За малко да го хване. Мартин беше гол до кръста, с пълен спортен екип, с кантове в профил, държеше се за спортния екип, бягаше и сподели: ``Ще ме хванете, но знаете ли по кое време?`` и се смееше``, описа Иванова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР